Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найстараннішим учасникам весняної толоки „Львівська залізниця” обіцяє премію – 50 тисяч гривень

З 20 березня до 20 квітня 2008 року на Львівській залізниці оголошено весняну толоку. Протягом місячника працівники усіх п’яти дирекцій Львівської залізниці (Львівської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської та Ужгородської) приводитимуть господарства відокремлених підрозділів до належного санітарно-культурного стану. Залізничники приберуть території підрозділів, цехів, спеціалізованих відділень, технологічних приміщень, робочих місць. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ДТГО „Львівська залізниця”.
Для того, щоб забезпечити високий рівень виконання робіт, щоб надати події ще більшого значення, керівництво Львівської залізниці виступило з пропозицією визначити серед підрозділів кращих учасників толоки і нагородити їх преміями. Так переможці на кожній із п’яти дирекцій отримають по 50 тисяч гривень, срібні призери — по 40 тисяч, а за третє місце — 30 тисяч гривень.
Підтримуючи ініціативу Президента, Львівська залізниця також звернулася до органів місцевого самоврядування, голів сільських, селищних та міських рад приєднатися до весняної толоки — привести у належний санітарно-культурний стан прилеглі до залізничних колій території.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ