Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найстарший «Арсен», що на Сихові, оновлять наступного року

1/3
Найстарший «Арсен», що у Львові у Сихівському районі, оновлять наступного року. Про це Гал-інфо повідомили в відділі комунікацій із ЗМІ ТОВ "АЛЬЯНС МАРКЕТ".

Реконструкцію супермаркету «Арсен» на Сихові  планують завершити до кінця 2018 року. Це один із найстаріших супермаркетів мережі і він потребує масштабного оновлення, яке зробити на існуючому фундаменті неможливо. Навесні магазин тимчасово закриють.

«Біля “Арсену” будується великий житловий квартал і ми плануємо поруч із ним  на місці будівлі супермаркету зробити гарний торгово-розважальний центр. Якщо зараз “Арсен” має 6 тисяч квадратних метрів, то новий  - 33 тисячі ! Там будуть кінотеатри, ресторани, дитяча зона, а на площі перед “Арсеном” - фонтани влітку, взимку — різдвяний ярмарок», а весною – великодній. Будівля матиме дворівневий паркінг, один з поверхів якого для електромобілів, де їх можна буде зарядити. Новий «Арсен» стане окрасою Сихова», - розповів Ігор Новоставський - заступник генерального директора Групи компаній «Євротек» (здійснює управління мережею "Арсен").

Для усього персоналу сихівського "Арсену" збережуть робочі місця. На час реконструкції працівників переведуть в інші торгові точки мережі.

Нагадаємо, 29 грудня виконком Львівської міської ради погодив проектування нового торговельно-розважального закладу на проспекті Червоної Калини, 60.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ