Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

​Найцікавіші музичні події – наживо в ефірі Українського радіо Культура

У новому сезоні радіо Культура продовжує транслювати наживо найцікавіші музичні події.

14 вересня о 19:00 звучатиме трансляція з Будинку звукозапису Українського радіо – наживо в ефірі слухачі почують концерт "De Libertate" гурту "Хорея Козацька". Окрім цього, голос Тараса Компаніченка на радіо Культура можна почути не лише під час концертів, а щотижня о 13:00 у неділю.

17 вересня о 20:00 відбудеться трансляція концерту "Літографії" Юрія Андруховича та гурту "Karbido". Це єдиний у Києві концерт у рамках всеукраїнського туру з презентацією альбому. Ця подія організована спільно радіо Промінь і радіо Культура.

19 вересня о 21:00 – пряма трансляція концерту переможців 67-го Міжнародного музичного конкурсу ARD за участю Симфонічного оркестру Мюнхенського радіо, диригент Андрій Юркевич. Разом з усім світом слухачі Українського радіо Культура зможуть насолодитися чудовою музикою.

"Одним із головних вражень цього літа для для мене стало слухання трансляції гала-концерту з переможцями конкурсу Королеви Єлизавети. Тільки уявіть: ніч, я кермую додому, аж тут із магнітоли французькою мовою лунає привітання для слухачів із Києва. Ведучий трансляції з Брюсселя знав, що концерт транслюють в Україні на радіо Культура – і передав усім слухачам привіт. Звичайно, ця історія – лише деталь. Але ця деталь відкриває, скільки сили єднання мають трансляції. У вечори, коли звучать концерти наживо в нашому ефірі, я відчуваю, що вся Україна реально перебуває на одній хвилі", – розповіла продюсерка Українського радіо Культура Ірина Славінська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ