Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Назвати винних у транспортному колапсі у Львові попросив міського голову депутат-регіонал

Дати відповідь на питання, хто відповідатиме за транспортний аврал, який стався у Львові 1 січня, з впровадженням нової транспортної мережі, і триває фактично по сьогоднішній день – попросив у міського голови Львова депутат від Партії регіонів, голова фракції Партії регіонів у Львівській міській раді Тадей Едер. Відповідне звернення депутат скерував до міського голови Львова. Прес-служба Львівської міської організації Партії регіонів

„Міська влада Львова неодноразово наголошувала на тому, що свою діяльність проводить за принципом: усе  на благо громади. Та  уже з першого січня  мешканці нашого міста змогли особисто переконатися у правдивості, точніше «псевдоправдивості» цих слів. З першого дня нового року Львів фактично потрапив у інформаційно-транспортний колапс. Запровадження нової транспортної схеми стало шоком для більшості мешканців нашого міста”, - йдеться у зверненні депутата.

Зокрема, за його словами,  за два дні нового року на гарячу лінію управління транспорту Львівської міської ради  надійшло близько 350 звернень. Плюс дзвінки на гарячу телефонну лінію міста. Зі  103 звернень  90 стосувалися нової транспортної схеми.  „Процес, який би мав відбуватися поступово, розтягнули аж на… один день. Цікаво, чи у якомусь з європейських міст, до яких Львів постійно себе прирівнює, зробили б так само! Без сумніву, реформувати систему громадського транспорту Львова – потрібно. Але процес цей мав би бути послідовним та поступовим. А те, що зробили у мерії – більше схоже  на знущання над мешканцями нашого міста. Відсутністьінформаційних матеріалів на зупинка та маршрутках привела до того, що люди просто не знали і не розуміли (при чому не знають і досі),  куди і як їхати. Тому з  впевненістю можу заявити, що інформаційну кампанію по запровадженню нової транспортної схеми Львів успішно провалив”, - наголосив депутат-регіонал.

  Відтак, депутат попросив дати відповідь на питання, хто відповідатиме за транспортний аврал, який стався у Львові 1 січня і триває фактично по сьогоднішній день.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ