Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

НДІ “Діпромісто” представило свій проект будівництва у Івано-Франківську сучасного Палацу спорту

13 березня 2012 року під головуванням голови Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича відбулася чергова нарада щодо будівництва у Івано-Франківську сучасного Палацу спорту, на якій свої проектні пропозиції представили фахівці Івано-Франківської філії НДІ “Діпромісто”. Про це повідомила прес-служба облради.

Після презентації проекту “Спортивно-видовищний комплекс в с.Чукалівка Івано-Франківської області” свої думки висловили перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, заступник голови обласної ради Остап Дзеса та голова бюджетної комісії облради Володимир Шкварилюк, представники федерацій ігрових видів спорту, баскетбольного клубу «Говерла» та НФК «Ураган», представники відповідних управлінь облдержадміністрації.

“Це вже другий проект, який ми розглядали. Він позитивно відрізняється від першого, запропонованого київськими проектантами, тим, що вже на цій стадії він достатньо конкретизований. Ми змогли почути відповіді на питання, які нас цікавили в першу чергу –яка кошторисна вартість проектних робіт, коли вони можуть бути завершені, якою може бути вартість самих будівельних робіт? Головне завдання про багатофункціональність комплексу проектанти також виконали. Проект передбачає можливість прийняття турнірів європейського рівня з футзалу, волейболу, баскетболу та гандболу. Також ми ставили завдання передбачити можливість проведення у цьому комплексі концертних заходів та демонстрації різноманітних виставок, оскільки в Івано-Франківську демонстраційного залу теж немає. Хотілося б ще розмістити у спорткомплексі легкоатлетичний спортзал та плавальний басейн. Думаю, що така серйозна організація, як НДІ “Діпромісто” справиться і з цим завданням”, - сказав після наради голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич.

За результатами наради-презентації було вирішено рекомендувати відповідній профільній комісії обласної ради на своєму засіданні ще раз проаналізувати проект і визначити НДІ “Діпромісто” головним проектантом спорткомплексу. Також вирішили рекомендувати сесії обласної ради, чергове засідання якої буде відбуватися 23 березня, закласти в бюджет розвитку області першу суму для оплати проектно-кошторисної документації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ