Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Не дай Бог Україні більше таких арбітрів, як Юлія Тимошенко, – Ярослав Кендзьор

„Знайомлячись з матеріалами всеукраїнського з‘їзду БЮТу у Києві, я помітив, що Юлія Володимирівна, торкаючись її голосування за закон про Кабмін, мала намір зіграти арбітра у суперечці між Президентом і прем‘єр-міністром, тому БЮТ й допоміг подолати вето Президента”, – про це в коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат Ярослав Кендзьор.
 За його словами, „Юлія Тимошенко провела аналогію сьогоднішніх стосунків між Президентом та прем‘єр-міністром до боксерського рингу, на якому вона була арбітром”.
„Юлія Тимошенко, ніби розумна жінка, однак аналогії проводить нерозумні. Якщо вже вона взялася бути арбітром, то якби вона була чесним арбітром, то просто би припинила цей бій. Тоді Юлія Володимирівна не дала би можливості подолати президентське вето, а відтак ні Президент, ні Кабінет Міністрів не мали би цього антиконституційного закону – була би нічия, як кажуть, нульовий варіант. Підтримавши подолання вето Президента, Юлія Володимирівна одному із суперників, а саме Януковичу, крім того, що він мав боксерські рукавички, вручила величезну довбню, якою тепер він буде нищити українську державу. Так що не дай Бог нам більше таких арбітрів, як Юлія Тимошенко”, – зазначив народний депутат.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ