Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Не дайте перетворити країну в концтабір – О. Тимошенко

Олександр Тимошенко звернувся із закликом оголосити бойкот бойкот «злочинному режиму Януковича» і ввести санкції проти представників влади України. Про це йдеться в його зверненні, яке опублікувала «Українська газета» в Празі.

Звернення Олександра Тимошенка:

»6 січня 2012 року, згідно з рішенням Міністерства внутрішніх справ Чеської Республіки, мені надано політичний притулок. Я отримав міжнародну охорону відповідно до статей міжнародної Конвенції про статус біженців (1951) та Закону Чеської Республіки «Про притулок». Я був змушений виїхати з України і звернутися про міжнародний захист через тиск і переслідування мене і членів моєї сім'ї.

Однак, незважаючи на те, що офіційна влада України говорять про відсутність мого переслідування в Українi, я отримав притулок у Чехії за кілька днів до того, як Шевченківський суд Києва визнав законним порушення кримінальної справи проти мене. Суддя Шевченківського суду А. Чернюк встав на бік Служби безпеки в справі проти сім'ї Юлії Тимошенко. 10 січня 2012 року відбулося судове засідання, на якому суддя визнав законним порушення 12 жовтня 2011 року кримінальної справи проти мене. Головним доказом провини став лист міністра оборони Росії до прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Хотів би звернути увагу на офіційну заяву МЗС України з приводу надання політичного притулку в Чехії, де йшла мова про те, що я не перебуваю під слідством, нічого не винен українській державі, і те, що я поїхав до Чехії - моя особиста справа. З'явилася дана заява також 10 січня 2012 року, якраз в той день, коли продажний Шевченківський суд столиці визнав законним порушення кримінальної справи проти мене.

Виникає питання - так якій же заяві можна довіряти і яку інформацію вважати достовірною? Можна зробити невтішний для української влади висновок: влада як завжди бреше і бреше з приводу. Брехня - це місце існування чинного режиму. Брехня на кожному кроці відомими всій країні спікерами Партії регіонів з ротами, що погано пахнуть.

Нам зрозумілі їхні сценарії та їх бажання. Почавши політичний процес проти Ю. Тимошенко і перетворивши його у Всеукраїнське ШОУ, режим таким чином успішно відволікає громадську думку від нагальних серйозних проблем внутрішньополітичного та соціального характеру.

Українську та світову громадськість режим Януковича почав обманювати з першого дня свого віроломного вступу у владу, сфальсифікувавши вибори Президента. Тим самим зміг випередити всього на 3% свого головного і найбільш небезпечного для Януковича (і його подальшої непростої долі) конкурента - Юлію Тимошенко.

Ця влада забрехалась, їй вже ніхто не вірить. Особливо цю неприховану брехню всі бачать по відношенню до Юлії Тимошенко і нашої сім'ї.
Однією з причин, за якою Європейський Союз відреагував так різко на арешт і подальші дії щодо Юлії Тимошенко, полягає в тому, що, за їхнім відчуттям, Янукович обдурив їх двічі.

Вважаю поновлення кримінальної справи проти мене провокацією і фактом триваючого терору по відношенню до сім'ї Тимошенко. А якщо говорити простіше, то це неприкрита помста у відповідь на отримання мною 6 січня політпритулку в Чехії.

Ми з великою часткою ймовірності припускали, що так і буде діяти влада, хоча справа щодо корпорації ЄЕСУ була повністю припинена ще в 2004 році. Також в 2005 році Постановою Генеральної Прокуратури України закриті всі кримінальні справи щодо корпорації ЄЕСУ за відсутністю факту злочину, що повністю підтверджено Рішенням Верховного Суду України в тому ж 2005 році.

Переслідування влади відчувають на собі не тільки ми, а й наша дочка Євгенія Тимошенко.

Як ми і припускали, незважаючи на обурення світової громадськості та засудження брудних політичних процесів, що йдуть в Україні, Апеляційний суд, 24 січня 2012 р., на вимогу прокуратури повторно порушив кримінальні справи 15-річної давності проти мого батька Тимошенко Г.А. (Інваліда 1-ї групи) і колишнього співробітника ЄЕСУ Болюри А.В.

Ми побоюємося, що помста, переслідування і терор з боку влади ДИКТАТОРА не зупиняться на, передбачуваному нами, незаконному рішенні даного Апеляційного суду.

Сучасна Україна перетворилася на ЗОНУ первісних інстинктів. У цій ЗОНІ з опонентами розправляються дикими і нелюдськими способами. Їх просто знищують різними витонченими методами на допитах, судах, тюрмах, тероризуючи родичів, не надаючи ніякої медичної допомоги, щохвилини принижуючи людську гідність.

Президент Янукович, відправивши Юлію Тимошенко в колонію і скасувавши День Свободи, сьогодні оголосив війну всім вільним і патріотичним громадянам нашої країни.

Постараємося ж усі разом зробити із ЗОНИ первісних інстинктів країну, в якій ми всі змогли б вільно жити, з великим бажанням працювати, не боятися за майбутнє своїх дітей і з гордістю говорити, що ми живемо в УКРАЇНІ.

Звернемося до всього світу із закликом оголосити бойкот злочинному режиму Януковича і ввести санкції проти представників влади України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ