Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Не маємо права стояти осторонь від того, що відбувається в зоні АТО, - Бокало

Кожен на своєму місці намагається допомагати бійцям АТО. Розуміємо, що в першу чергу зараз їм потрібна матеріальна підтримка теплими речами, засобами захисту, медикаментами. Про це заявив депутат Львівської обласної ради Іван Бокало.

За його словами, найбільша заслуга у забезпеченні армії – це волонтерські рухи та організації.

Однак, як зауважив депутат, кожен, хто має можливість, сам повинен стати волонтером та допомагати забезпечити бійців, які на сході України змагаються за нашу незалежність, усім необхідним.

«Не варто зазирати до чужих кишень, кожен робить так, як велить йому серце. Починаючи з травня цього року, намагаємося не стояти осторонь проблем та подій, що тривають в зоні АТО. Оскільки постійно отримуємо звернення з проханням про допомогу: одягом, бронежилетами, касками, медикаментами. Про це не одноразово писали активісти як зі Жовківщини, так і Львівської та Волинських областей», - зауважив він.

 За його словами, не варто також забувати і про ту категорію бійців, які отримали поранення в зоні АТО і проходять лікування у військовому шпиталі (хірургія, терапія) та реабілітаційному центрі.

«Ми вже п’ять місяців підтримуємо контакти із цими бійцями і намагаємося допомогти їм у вирішенні їхніх нагальних проблем. Але це є скромна робота, яка має бути щирою і від душі, це потрібно робити щиро і в тиші. Тому ми це не озвучували і вважаємо, що кожного з нас час розсудить і воздасть по заслугах. Проте ми й надалі допомагатимемо нашим бійцям і дбатиме про мир та спокій у нашій державі. Ми ніколи не афішували того, що робили і не будемо озвучувати в пресі наші внески, пожертви та вчинки», - зауважив Іван Бокало.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ