Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Не пізніше як восени будуть парламентські вибори – Безсмертний

Роман Безсмертний, Глава Центрального виконавчого комітету «Нашої України», на прес-конференції в «Главкомі» заявив, що Україна іде до парламентських виборів. «В Україні, якщо не спільно з місцевими виборами, то восени вибори до Верховної Ради будуть проведені обов’язково», - наголосив «нашоукраїнець», – повідомила прес-служба партії.
 

Водночас він висловив переконання, що переформатування коаліції, про яке в останній час говорять політики, не відбудеться. «Ці заяви – це виборча гарячка. Це велике перебільшення можливостей тих, хто про це заявляє», - сказав Безсмертний.

 

«Я не вірю в те, що з новим Президентом все поміняється, а у депутатів з’являться нові думки, як запевняють Юлія Володимирівна та Віктор Федорович», - відзначив Безсмертний. Він зауважив, що з одного боку, повноваження Президента не дозволяють впливати на ситуацію в парламенті, з іншого боку – корпоративні інтереси завжди будуть превалювати над питанням формування коаліції.

 

Також Безсмертний підкреслив, що завжди треба бути чесними перед виборцями. «Якщо ти пішов до виборців і сказав, що буде одна політична конфігурація, а потім поступив навпаки, то за це треба відповідати», - додав він. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ