Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Не пізніше жовтня буде оприлюднена стратегія розвитку Львівщини на 15 років

„Фактично стратегія розвитку Львівщини вже є написана, от тільки залишилось надати їй належного вигляду. Згідно з урядовими вимогами стратегія повинна бути оприлюднена до 1 жовтня. Пишучи цей документ, ми виходили з того, що Львівщині потрібно не вигадувати щось нове, а з високою ефективністю використати наявні переваги”, — розповів „Гал-іnfо” голова Львівської облради Мирослав Сеник.

За його словами, наріжними каменями стратегії є використання прикордонного розташування області, її чисельних рекреаційних можливостей, які на його думку, є чи не найкращими в країні, а також використання кваліфікованих людських ресурсів, адже рівень освіченості на Львівщині є вищим, ніж середній по Україні. З іншого боку, стратегія визначає низку проблем, без вирішення яких не можливо буде скористатися можливостями регіону. Зокрема, це проблеми поганих дорожніх сполучень, транспорту та відсутність якісних готелів.         
 Сеник, як один із авторів стратегії розвитку Львівщини, зазначив, що усі проекти, які він провадив в ОДА, матимуть підтримку обласної ради: „Усі проекти, над якими я працював в облдержадміністрації, будуть мати підтримку в обласній раді. В цьому я бачу позитив свого переходу на роботу у головний законодавчий орган області. Окрім того, я також буду ділитися із депутатами своїм досвідом роботи”. Він підкреслив, що вже сьогодні обласна рада Львівщини крокує швидше, ніж інші ради в сусідніх областях. „Ми вже фактично вирішили усі організаційні питання і потрохи переходимо до господарських, тоді як наші сусіди дещо затрималися на вирішенні організаційних моментів”, — прокоментував Сеник.    

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ