Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Не треба вводити у склад виконкому міської ради „весільних генералів” — Юрій Кужелюк

Інтереси громадськості у виконкомі міської ради повинні представляти представники політичних партій — переконаний голова фракції УНП в ЛМР Юрій Кужелюк, про це він заявив „Гал-info” . За словами Юрія Кужелюка, в склад виконкому повинен увійти представник кожної політичної сили, що потрапила до міськради, а також директори всіх департаментів ЛМР. 

„Щоб виконком не був ручним і не перетворився на закриту нараду, туди треба делегувати представників всіх партій міської ради, вони якраз і представлятимуть інтереси громадськості, адже міська рада насамперед представницький орган. Думаю, що не варто вводити у склад виконавчого комітету так званих „весільних генералів”, які захочуть прийдуть на засідання викокому, а не захочуть — не прийдуть.  Коли ж  у виконком входитимуть представники політичних сил, вони зобов’язані будуть ходити на засідання виконавчого комітету і звітувати перед партіями та блоками, які делегували їх, — переконаний Юрій Кужелюк. — Що ж до конкретних кандидатур, думаю, про це зараз не йдеться. Це питання вирішуватиметься дещо пізніше”.
Нагадаємо, 4 травня на сесії Львівської міської ради депутати затвердили персональний склад виконкому ЛМР у складі 9 осіб. До наступної сесії, яка відбудеться 18 травня, міський голова має запропонувати остаточне число членів виконкому та за пропозиціями депутатських фракцій доукомплектувати виконком міської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ