Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Не варто було забороняти чорнобильцям входити в приміщення», – непорозуміння біля пенсійного управління у Львові

Сьогодні, 21 листопада, керівництво управління Пенсійного фонду у Львові не впускало протестувальників-чорнобильців в приміщення управління. «У дверях з розп’ятими руками стояв заступник начальника головного управління Пенсійного фонду у Львівській області Олександр Сафін і не хотів нікого пускати всередину»,– повідомила у коментарі Гал-інфо голова Львівського обласного благодійного фонду «Діти Чорнобиля Львівщини» Валентина Буренок.

Вона розповіла, що згодом ситуацію вдалося мирно владнати. «Нерозуміння було з боку керівництва Пенсійного фонду, не варто було забороняти чорнобильцям входити в приміщення, адже під час акції ми нормально себе вели й не заважали роботі установи», – зазначила вона.

«Ніхто з керівництва не пояснив, чому нас не впускали в Пенсійний фонд»,–додала Валентина Буренок.

Пані Валентина розповіла, що правоохоронці щодня присутні в приміщенні Пенсійного фонду, але ніяких конфліктів з ними нема.

Активістка повторила, що протестують чорнобильці через невиплату пенсій та невиконання судових рішень з їх нарахуванням.

«Ми подали свої вимоги в обласну раду. Ніяких рішень з цього приводу поки нема. Можуть хіба що надати термінову матеріальну допомогу», – повідомила вона.

За словами Валентини Буренок, поки що ніхто не обговорював можливість таких радикальних кроків, як голодування. «Люди тут всі хворі. Тому таке рішення кожний повинен прийняти особисто», – зазначила вона.

«Будемо протестувати далі. Стоїмо тут повний робочий день. Поки що не збираємось звідси йти», – наголосила вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ