Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Не вимагайте від нас трьох повної синхронності, - Тягнибок про Кличка, якого не було

Сьогодні, 16 березня, на віче у Львові так і не з’явився лідер УДАРу Віталій Кличко. На запитання, чому його немає, колеги по опозиції Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок сказали, що мета у них одна, але методи можуть бути різними.

«Щоб ніяких і ні в кого не виникало ілюзій чи лжетрактувань - ми спільно разом зафіксували мету і йдемо до неї. Шляхи досягнення цієї мети можуть бути різними. Не вимагайте від нас трьох синхронності в усіх діях, ми є різні політичні партії ідеологічно. Вимагати, щоб ми однакові були – це смішно. Якби ми були однакові, то ми були б однією політичною силою. У нас є різні методи політичної боротьби і протистояння», - заявив Тягнибок.

Він зазначив, що «Свобода» ухвалила рішення про те, що лідер партії повинен спілкуватися з людьми.

«Таке саме рішення ухвалила і «Батьківщина». Лідер спілкується з людьми. УДАР така сама рівна опозиційна сила, очевидно, ухвалила рішення, що не обов’язково, щоб лідер партії був присутній. Достатньо, щоб були присутні представники другого, третього чи четвертого ешелону, але це є їхнє право. Основне, що у нас є одна мета. Я переконаний будуть області де буде Кличко присутній», - зазначив Тягнибок.

Лідери опозиції також зазначили, що наступний тиждень буде пленарним.

«Ми не знаємо, чи буде блокування ВРУ, чи не буде, але заходів у рамках акції «Вставай, Україно!» ми не планували, одгак потім продовжуємо об’їзд регіонів», - розповів Тягнибок.

Додамо, що вже під час самого віче нардеп від УДАРу Ярослав Гінка зазначив, що Віталій Кличко перебував із робочою поїздкою в США, де зустрічався із сенаторами та експертами, а тепер він перебуває їз робочою поїздкою в Європі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ