Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Не зважаючи на ніщо, Львівська облрада поза конкурсом „пропихає” приватизаційні питання

Близько 20 приватизаційних питань внесено в порядок денний наступних сесій Львівської обласної ради, запланованих на 11 та 18 березня.
Серед них лише два приватизаційні питання будуть вирішуватися конкурсним способом, це приватизація способом аукціону нежитлових приміщень за адресою пр. Чорновало, 59 у Львові та приватизація конкурсним способом будівлі у Роздолі, Миколаївського району на Львівщині. Щодо решти питань, в яких йдеться про приватизацію приміщень у різних районах Львова, вони винесені на розсуд депутатів.
Як повідомив у коментарі „Гал-info” депутат Львівської обласної ради від фракції „Наша Україна” Олесь Старовойт, їхня фракція дала доручення депутатам, які є закріплені за районами де розташовані вказані приміщення, перевірити доцільність їхньої приватизації. Відтак, перед сесією 11 березня на засіданні фракції, а потім на міжфракційному засіданні депутати повинні оприлюднити свої висновки, щоби фракція могла дійти одностайного рішення, давати чи не давати згоду на приватизацію цих приміщень.
Нагадаємо, раніше депутати вирішили перенести розгляд цих питань на пізніший термін, мотивувавши це потребою детальніше вникнути у їхню суть. Загалом, з ряду причин, зокрема, непрозорості, ці питання не знаходили підтримки у депутатського корпусу ще з кінця 2007 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ