Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Небайдужих водіїв закликають допомогти організаторам акції «Миколай про тебе не забуде» у Львові

Фабрику святого Миколая в рамках акції «Миколай про тебе не забуде» організовують волонтери. Фабрика працює на першому поверсі Палацу Мистецтв на вул. Коперника. Загалом 400 волонтерів цього року готують подарунки для 2,5 тис дітей. Дуже просять допомогти з розвезенням цих подарунків в неділю, 18 грудня, з 16.00 год. Потрібно хоча б 50 машин. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Я хочу закликати вас долучитись до гарної справи. У Львові волонтери організовують традиційну акцію «Миколай про тебе не забуде». Загалом понад 2,5 тисячі дітей з малозабезпечених сімей отримають подарунки на Миколая. Є велике прохання допомогти з розвезенням цих подарунків дітям у неділю. Потрібно зібрати хоча б 50 людей, які мають власний транспорт. Всі, хто має бажання допомогти, можуть зголоситись на сторінку акції «Миколай про тебе на забуде» у фейсбуці або за телефоном організаторів, який зараз з’явиться на екрані. Бажаю всім добра. Надіюсь, що Миколай і про вас не забуде», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Всі, хто може і має бажання допомогти, можуть зголошуватись на сторінку у фейсбуці або за тел. організаторів: Христина Дольна, (097)6600567, Анастасія Гураль, (097)8640344.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ