Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Небезпеки позбавлення Львова права на проведення «Євро-2012» немає — Петро Адамик

Небезпеки позбавлення Львова права на проведення «Євро-2012» немає — запевнив «Гал-info» член Наглядової ради за діяльністю оргкомітету та виконавчих структур з підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, голова фракції «Пора» у Львівській міськраді Петро Адамик.
«Тут є проста річ – проста людина ніколи не буду любити владу, якою б вона не було. Без сумніву, є ті проблеми у владі, які назвали львів’яни: непрофесіоналізм і хабарництво. Але про результати підготовки ще зарано говорити. Депутатський корпус міськради підтримав міського голову у голосуванні тих рішень, про які він просив, і які були потрібні міськраді у рамках підготовки до чемпіонату з футболу», — наголосив Петро Адамик.
Нагадаємо, Український центр вивчення громадської думки «Соціоінформ» оприлюдив результати опитування львів’ян щодо ставлення мешканців міста до підготовки до чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012». Згідно з результатами соцопитування, дві третини опитаних мешканців міста вважають, що підготовка до «Євро-2012» ведеться в неналежній мірі. Майже чверть опитаних львів’ян вважають, що існує реальна небезпека позбавлення Львова права на проведення матчів «Євро-2012». Серед основних причин такої небезпеки львів’яни назвали невміння місцевих чиновників залучати інвестиційна кошти, їх непрофесіоналізм та хабарництво.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ