Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Недбалість службовців завдала Львівському аеропорту збитків на півмільйона гривень

У Львівській області співробітники СБУ виявили та задокументували механізм завдання збитків в особливо великих розмірах державному підприємству «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Д.Галицького, повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

Встановлено, що окремі службові особи аеропорту зловживання при обслуговуванні повітряних суден однієї із іноземних авіакомпаній впродовж двох років не стягувався збір за понаднормову стоянку повітряних суден. Внаслідок цього державному підприємству заподіяна матеріальна шкода в розмірі близько 500 тис. грн.

Органи прокуратури за матеріалами СБУ порушили кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2. ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Наразі справу скеровано до суду. Санкція за вчинення вказаного злочину передбачає кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ