Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Недержавний пенсійний фонд «Соціальні гарантії» отримав перші грошові надходження

Відкритий НПФ «Соціальні гарантії» почав повноцінну діяльність з залучення пенсійних коштів на користь учасників. Перші пенсійні внески прийшли на рахунок фонду на початку березня і уже інвестовані. Про це „Гал-info” повідомили в КУА «Оптіма-Капітал».
Надходження перших коштів стало завершенням довготривалої процедури створення відкритого НПФ, початок функціонування якого означає появу нового продукту КУА «Оптіма-Капітал» .
Інформація про кількість залучених коштів у фонд так само як і середньорічна дохідність буде регулярно оголошуватися після тримісячного етапу його діяльності.
Фонд створений рядом українських підприємств за допомогою КУА «Оптіма-Капітал», яка виступає адміністратором і управляючою активами фонду компанією. Зберігачем визначено ВАТ «Укрексімбанк».
КУА «Оптіма-Капітал» разом з компанією «Оптіма-Інвест» входить у Групу компаній «ОПТІМА», яку було створено як універсальну фінансову інституцію (інвестиційний банк) з метою забезпечення клієнтів максимально можливим набором послуг на фінансовому ринку.
Об’єм коштів під управлінням КУА «Оптіма-Капітал» досягає 13 млн. грн., зосереджених у чотирьох пайових інвестиційних фондах. «Оптіма-Капітал», зокрема, управляє двома диверсифікованими ПІФами («Надійний» і «Збалансований»), а також облігаційним («Стратегія») і венчурним («Професійний»).
«Оптіма-Інвест» організувала 8 емісій корпоративних облігацій для семи емітентів на загальну суму 100 млн. грн. Серед емітентів, яких «Оптіма-Інвест» вивела на ринок публічних запозичень є ТК «ІНТЕРМАРКЕТ», ТзОВ «Черкаська птахофабрика», ЗАТ «Галнафтохім», ТзОВ «Укртехнофос», ТзОВ «Видавництво «Школярик», ТзОВ «Перша Приватна Броварня «Для людей – як для себе».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ