Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Недоліки проектів Податкового кодексу України, а також Закону України «Про Державну податкову службу України» обговорили на засіданні Громадської колегії при ДПА

6 червня відбулося чергове засідання Громадської колегії при ДПА України у Львівській області. Одним з основних питань порядку денного було обговорення проекту Податкового кодексу України, а також проекту Закону України «Про Державну податкову службу України». Члени Громадської колегії зазначали, що проект Податкового кодексу не лише не охоплює все коло податкових питань в Україні, а й у багатьох сферах навіть погіршує становище платників податків. Щодо проекту Закону, то, на думку голови Громадської колегії Олени Бей, він відтворює найкращі традиції „кучмізму” і трактує підприємництво ледь не як злочинну діяльність.
Цікаво, що до такої ж думки схиляються і працівники податкової. «Податківці, які представляли на Громадській колегії ті законопроекти, самі звертали нашу увагу на недосконалі місця цих документів. Ми розуміємо, що вони службові особи і їхня позиція не може відрізнятися від офіційної, проте приємно вже саме ставлення і розуміння цих людей», — сказала «Гал-info» голова Громадської колегії при ДПА України у Львівській області Олена Бей.
Члени Громадської колегії домовились, що до наступного засідання, яке має відбутися 4 липня, підготують свої пропозиції та зауваження до цих законопроектів.
Також під час засідання члени Громадської колегії утворили комісію з питань взаємодії із ЗМІ, яку очолив заступник голови колегії Олександр Кільдіяров.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ