Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нехай 2010 рік буде успішним та щасливим – депутат Володимир Кожан

Депутат Львівської обласної ради Володимир Кожан привітав краян з Новим роком та Різдвом Христовим!

 

«2009 рік, який, з ласки Божої, вже відходить в історію, був по-своєму неординарний, дарував нам  приємні хвилини,  розчаровував нас проблемами та клопотами. Це був доволі складний період часу як у масштабах держави, так і для кожного громадянина. Економічна, політична і насамкінець епідеміологічна кризи, що посипалися на наші голови, однозначно наклали негативний відбиток на життєдіяльності кожного з нас. Проте, рік минає і хочеться вірити, що з ним у вічність відійдуть усі негаразди, котрі непокоять українців.

 

Дорогі земляки! На порозі Нового року, у переддень найвеличнішого християнського свята – Різдва Христового, хочу привітати кожного і побажати, щоб новонароджений Спаситель змилосердився над нами, дарував  свої ласки та щедроти, вислухав наші прохання і побажання, здійснив задуми й мрії. Зичу кожному з нас, стати добрішим, відкинути усі нездорові амбіції та образи і з чистим серцем прийняти новонароджене дитятко – сенс усього нашого земного життя.

 

Попереду ще чимало непростих для України справ і випробувань, вирішити та подолати які можна тільки через призму Бога, віри у добро,  наполегливої праці. Ми сильна нація, ми мусимо бути розумними та розсудливими, наша міць - у єдності!

 

Друзі! Нехай наступний 2010 рік буде вдалим, нехай, з Гоподньої волі, він відкриє двері для нових приємних починань, дозволить завершити усі добрі справи, реалізує усі наші щирі наміри. Зичу, щоб весела Різдвяна колядка наповнила радістю Ваші серця, щоб Таїнство Народження Ісуса, заіскрило любов’ю у Ваших душах! Здоров’я, щастя, успіхів та усіляких гараздів! Вдалого Нового року та Щасливого Різдва! Христос народився – Славіте його!

 

З глибокою повагою та Різдвяною колядою Володимир Кожан, депутат Львівської обласної  ради», - зазначено у привітанні.

 

    

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ