Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нелегалів із шести держав затримано учора на західному кордоні України

Нелегалів із шести різних держав (Китаю, Індії, Пакистану, Туреччини, Молдови, Росії) загальною кількістю майже 40 осіб затримали учора прикордонники Західного регіонального управління ДПСУ - повідомили в прес-службі Західного регіонального управління ДПСУ.

6 вересня оперативно-пошукова група застави «Кам’яниця» Чопського загону затримала в лісовому масиві за 1,5 кілометра від лінії державного кордону групу нелегальних мігрантів, що складалася з 15 громадян Китаю. Серед порушників вісім жінок та сім чоловіків. В лісі вони перебували певний відтинок часу, тому їх помітив лісник та повідомив на заставу.
На ділянці прикордонної застави «Новоселиця» Чопського загону 6 вересня було затримано 5 громадян Пакистану та 2 громадян Індії. Документи у порушників відсутні. Іноземці прямували до Словаччини, їм вдалося подолати загороджувальний паркан, та подальше пересування було зупинено прикордонним нарядом.
Прикордонний наряд застави «Ужгород» ввечері, 6 вересня, затримав 5 громадян Туреччини при спробі незаконного перетину кордону. громадяни Туреччини мають при собі закордонні паспорти, отже їх особи встановлювати не доведеться, міграційні картки відсутні. А через годину на ділянці цієї ж застави прикордонники затримали 2 громадян Молдови за обставин, які вказують на спробу порушити державний кордон. У порушників є закордонні паспорти.
Окрім того, за останню добу на Закарпатті, за порушення правил перебування на території України було затримано 9 іноземних громадян. На залізничній станції Батєво затримали 2 громадян Російської Федерації, які,  згідно міграційних карток, мали б знаходитися у Києві. На залізничній станції Чоп затримано 4 громадян Російської Федерації (Чечня), які їхали до Ужгорода потягом, а у міграційних картках місцем перебування вказано Миколаїв. Подружню пару з Російської Федерації (Чечня) затримали в одному з готелів Ужгорода, хоча, якщо вірити міграційним карткам, вони мали б в цей час відпочивати у Ялті. Усіх іноземних громадян затримано до рішення суду.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ