Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нема жодних позитивних наслідків роботи уряду Януковича – Андрій Шкіль

Немає жодних позитивних наслідків роботи Кабінету Міністрів на чолі із Віктором Януковичем, а зростання економіки України - це наслідок праці попередніх Урядів. В цьому переконаний народний депутат України Андрій Шкіль.
 «Насправді негативів у роботі Уряду безліч. Це стосується як внутрішньої політики у сфері економіки, так і у зовнішньо-політичній активності нинішнього Кабінету Міністрів. Згадати лише заяви прем’єр-міністра в Брюсселі, введення в дію вільних економічних зон, що взагалі становить загрозу національній економіці, кроки Уряду на ринку зерна. Про бюджет говорити навіть не хочеться, він не є бюджетом розвитку, не є соціальним, не є збалансованим. Піар нинішнього Уряду є можливий тільки завдяки напрацюванням попередніх складів Кабінету Міністрів», - сказав Андрій Шкіль.
 За словами народного депутата, лицемірством є слова прем’єр-міністра, що його заслугою є зниження цін на пальне в Україні.
 «Ціни на пальне повинні були знизитись ще у кінці літа цього року, коли на світовому ринку відбулось падіння цін за барель нафти. Український Уряд наразі не такий потужний, аби впливати на світові ціни нафти», - додав Шкіль.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ