Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Немчінов не розуміє долі 12 млн гривень

Тимчасова контрольна комісія з вивчення питання щодо використання бюджетних коштів головним управлінням охорони здоров'я ОДА протягом 2004-2006 років з’ясовує, чому ЛОДА не змогла минулого року використати 12 млн грн. Про це повідомив депутат Львівської обласної ради від УНП, представник згаданої комісії Олег Немчінов.
«12 грудня наша комісія зробила офіційне подання у три інстанції - Головне управління охорони здоров’я ЛОДА, Держказначейство та до керівництва Львівської ОДА. Ми хочемо отримати відповідь або від губернатора, або від його заступника, з якої причини і хто відповідальний за те, що Львівщина так легко відмовилася від таких величезних сум, а також з яких статей було взято 12 млн гривень, якими ЛОДА компенсувала підвищення зарплат та зростання вартості комунальних послуг у другій половині 2005 року, для компенсації яких Кабінет Міністрів власне і виділив львівській медицині 12 мільйонів», – наголосив Олег Немчінов.
Як повідомляє прес-служба УНП, наприкінці 2005 року Львівська область повернула до Держбюджету понад 12 млн грн, котрі як «додаткова дотація для здійснення видатків з оплати праці працівників бюджетних установ, проведення розрахунків за електричну теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природній газ та послуги зв’язку, що надаються бюджетним установам» були перераховані з Києва 5 грудня 2005 року. Як з’ясувала комісія, ці кошти 23 дні пролежали на рахунку загального фонду бюджету області, і лише в останній день перед закриттям бюджетного року були перераховані Головному управлінню охорони здоров'я ОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ