Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Неоприлюднення закону про Кабмін – не заслуга, а обов’язок Мороза – Борис Беспалий

«Той факт, що вчора Олександр Мороз не оприлюднив закон про Кабінет Міністрів, свідчить про те, що він врешті-решт зрозумів, що такі його дії були би незаконними. Тому неоприлюднення закону про Кабмін – це не заслуга, а обов‘язок спікера Верховної Ради», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат, член фракції “Наша Україна” Борис Беспалий.
 
Водночас народний депутат зауважив, «те, що сьогодні в «Урядовому кур’єрі» та «Голосі України» не надрукували закон про Кабінет Міністрів, свідчить про те, що Олександр Мороз не наважився це зробити».
«Що ж стосується дій антикризової коаліції і вчорашніх заяв Януковича про можливий компроміс стосовно закону про Кабінет Міністрів, то я не хотів би розцінювати звичайне виконання ними законів як якісь поступки. Антикризовики в цьому випадку підкорилися вимогам законодавства. Це не є поступкою здоровому глузду чи якимось компромісом. Це нормальний цивілізований крок», – наголосив Борис Беспалий.
Як нагадав „нашоукраїнець”, «аналогічним шляхом влітку регіонали відкликали кандидатуру Януковича на посаду прем’єр-міністра, коли внесли її незаконно першого разу».
«Сподіваюся, що робота відповідно до закону має стати нормою в діяльності Кабінету Міністрів. Кожен орган влади має займатися виконанням своїх обов’язків, а не боротьбою за повноваження», – зазначив Борис Беспалий.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ