Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Непідписання угоди про утворення єдиної коаліції до виборів не буде пробачено виборцями помаранчевим силам – Тарас Стецьків

Якщо угода про утворення єдиної помаранчевої коаліції у майбутній Верховній Раді України  буде підписана до кінця лютого, то реваншу Януковича однозначно вже не відбудеться – переконаний народний депутат, голова ЛОО ПРП Тарас Стецьків. Про це він повідомив сьогодні, 3 лютого, під час прес-конференції. Поряд з тим, на його думку, непідписання угоди про утворення єдиної коаліції до виборів не буде пробачено виборцями помаранчевим силам: „Українці, які сповідують ідеї Майдану, ніколи не зрозуміють, чому не було підписано такої угоди, якщо всі помаранчеві сили декларують, що готові об’єднуватись у майбутній Верховній Раді України”.
Як зазначив Тарас Стецьків, саме політичний блок „Пора – ПРП” став ініціатором підписання угоди про об’єднання помаранчевих ще до виборів, у той час, як сьогодні ідею такої угоди намагається собі присвоїти НСНУ. За словами Тараса Стецьківа, його дуже дивують позиції БЮТ та СПУ, які не хочуть підписувати угоди про об’єднання у Верховній Раді до закінчення виборчих перегонів. „Подібна поведінка наших колег дає нам підстави думати, що вони розглядають для себе також інші можливості блокування”, — зазначив нардеп.
Як переконаний голова ПРП Віктор Пинзеник, помаранчеві сили приречені об’єднатись і особисто він не бачить причин, які стали б на перешкоді цього. Як зазначив Віктор Пинзеник, у помаранчеву коаліцію у майбутній Верховній Раді повинні входити „Наша Україна”, БЮТ, СПУ, „Пора”-ПРП, а також Народний блок Костенка-Плюща, якщо він потрапить до ВРУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ