Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Непрофесійність Таліпова - причина краху СПУ на місцевих виборах – Олег Щербаков

Якби Євгена Таліпова на час виборчої кампанії коштом СПУ відправили на Канари, то СПУ отримала б потужну фракцію в Львівській міськраді – переконаний голова Львівської міської ТВК Олег Щербаков. Про це він зазначив сьогодні, 15 червня, під час прес-конференції.

На думку Олега Щербакова, саме непрофесійність Євгена Таліпова призвела до краху соціалістів на місцевих виборах. „Таке враження, що Таліпов навмисно протидіяв міському комітету СПУ на виборах, бо знав, що під його керівництвом соціалісти ніколи не потраплять до облради і щоб якось виправдати свій провал, зробив усе для того, щоб ми провалили вибори і до Львівської міськради. Якби ситуація не складалась в майбутньому, мене тішить вже те, що я долучився до краху „таліповщини” в Соцпартії”, - зазначив Олег Щербаков.
Як він переконаний, незалежно від того, яким буде розв’язання конфлікту між соціалістами на чолі з Савченком та Щербаковим, а також соціалісти Таліпова, протягом року Євген Таліпов все одно буде усунутий.
За підсумками виборів 26 березня 2006 року представники СПУ не змогли подолати 3% бар’єр ані до Львівської обласної, ані міської рад.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ