Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Неприпустимо вимикати людям послуги через «війни» між комунальниками та енергетиками, – «Наш край»

Уряд повинен нарешті покласти край взаємному шантажу тепловиків та енергетичних монополістів, через який людям вимикають газ, світло і воду. Про це казав співголова партії «Наш край» Олександр Мазурчак, коментуючи масове припинення подачі гарячої води для населення через борги організацій з обслуговування перед «Київенерго».

На його думку, стосунки між комунальниками та енергетиками і  припинення надання послуг споживачам все більше стають схожими на банальний шантаж. «Кабінет міністрів має втрутитись в корпоративні конфлікти комунальників та енергетиків і, нарешті, покласти край взаємному шантажу тепловиків та енергетичних монополістів, адже заручниками їхніх розбірок стають люди», – наголосив Олександр Мазурчак.

Він переконаний, що потрібно на законодавчому рівні заборонити відключати газ, світло і воду споживачам, які не мають персональних боргів перед постачальниками. «До того, як парламент проголосує відповідне рішення, уряд на цей період повинен ухвалити постанову, щоб припинити війни комунальників та енергопостачальників», – додав співголова партії «Наш край».

За його словами, партія неодноразово закликала Кабінет міністрів проявити політичну волю та заборонити вимкнення комунальних послуг споживачам через взаємні борги енергопостачальників і комунальних служб. «Уряд має нарешті визначитись, за кого він – за людей чи комунальних олігархів», – підсумував Олександр Мазурчак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ