Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Неслухняних бютівців відправлять у вільне політичне плавання

Народні обранці Блоку Юлії Тимошенко, які всупереч рішенню фракції проголосували за відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, будуть виведені за межі фракції. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат України, член політради БЮТ Андрій Шкіль.

«На політраді, яка відбудеться цього тижня, ми деталізовано розглянемо питання про виведення порушників фракційного порядку за межі фракції. Депутати, які знаходяться поза фракцією, можуть голосувати, не зважаючи на її рішення. БЮТ не нестиме політичної відповідальності за них», – сказав Андрій Шкіль
Як повідомлялося, у п’ятницю з фракції БЮТ були виключені Василь Хмельницький і Олександр Єдін за голосування за відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.
Інший член фракції Віталій Чепінога тоді повідомив, що на засіданні виступив один з братів Буряків і назвав своєю помилкою голосування за відставку Луценка. Те ж саме зробили й інші, крім Єдіна і Хмельницького.
Як відомо, за відставку Луценка в четвер голосували 11 членів фракції БЮТ, за рекомендацію відправити його у відставку – 18.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ