Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Невдале полювання: чоловік з необачності вистрілив у свого товариша

23 вересня на Львівщині у лісосмузі 55-річний чоловік здійснив постріл з мисливської рушниці та влучив в ногу своєму односельчанину. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

У Дрогобицький відділ поліції 23 вересня надійшло повідомлення від працівника місцевої лікарні про те, що близько 19.50 у медичний заклад за допомогою звернувся 57-річний мешканець одного з сіл району. У чоловіка лікарі діагностували «вогнепальне поранення лівого стегна, колінного суглоба та гомілки».

Як встановили правоохоронці, поранення чоловік отримав близько 18.00 у лісосмузі неподалік села. З собою чоловік мав  посвідчення мисливця, членський квиток та контрольні картки. Рушницю правоохоронці вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – громадські або виправні роботи, або обмеження волі на строк до двох років. Проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці вкотре закликають власників мисливської зброї, бути максимально обережними під час полювання та вживати усіх заходів безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ