Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Невідомі хулігани спробували покататися на вагонетці, яка була задіяна в реконструкції площі Ринок, й збили „швидку” і маршрутне таксі

Невідомі хулігани спробували покататися на вагонетці із бетонними плитами, яка була задіяна в реконструкції площі Ринок, й збили швидку і маршрутне таксі — повідомив «Гал-info» заступник начальника ДАІ Ігор Сливка. За його словами, хулігани розхитали трамвайну вагонетку і вона по колії скотилася площею Ринок — вул. Кілінського —проспектом Свободи і виїхала на вулицю Дорошенка. Дорогою вагонетка врізалася у карету швидкої допомоги, а виїжджаючи на вул. Дорошенка, заїхала у маршрутне таксі.
 Оскільки аварія сталася пізно ввечері, як повідомив Ігор Сливка, віраж трамвайної вагонетки обійшовся без жертв. Однак кілька пасажирів маршрутки все ж потрапили до лікарні, а найважчу травму отримала медик швидкої допомоги — в неї закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку. 
 Як запевнив «Гал-info» начальник Галицького райвідділу міліції Сергій Ваш, вини робітників, які проводять ремонтні роботи на площі Ринок, у цій пригоді нема. Поряд з тим, доволі непересічна аварія, яка сталася ще в ніч із суботи на неділю, фактично залишилася непоміченою для громадськості.
 Особи хуліганів, за словами Сергія Ваша, ще не встановлені. Однак наступного понеділка, 31 липня, проти них буде порушено кримінальну праву за хуліганство. Якщо молодиків піймають, їм «світить» до п’яти років обмеження волі, або до чотирьох років позбавлення волі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ