Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Невідомі намагалися проникнути в громадську приймальню „Нашої України”

У ніч із середи на четвер невідомі намагалися проникнути в громадську приймальню „Нашої України” Залізничного району м. Львів, котра знаходиться за адресою вул. Полтави, 32.
Як розповідає керівник виконкому партійного осередку Залізничного району м. Львова Максим Гершат, зранку, коли він підійшов до вхідних дверей приймальні, він побачив, що вивіска громадської приймальні „Нашої України” була облита розчином „брильянту зеленого” тобто „зеленкою”.
„Щодо дверей, то вони були зміщені. Напевно, невідомі намагалися проникнути всередину приміщення нашої приймальні, оскільки і серцевина замка була зрушена. Та коли вони зрозуміли, що не зможуть потрапити туди, вони напхали у серцевину замка сірників та воску. Окрім того, було ще й викрадено прапор, котрий був прикріплений біля входу у громадську приймальню „Нашої України”. Ми відразу викликали представників правоохоронних органів, котрі, обстеживши місце злочину, запевнили нас, що буде порушено кримінальну справу за фактом скоєного злочину” – розповів Максим Гершат.
Львівська організація „Нашої України” вважає такі дії аморальними та такими, що сіють нетерпимість у суспільстві та закликає усіх дотримуватися норм законодавства та суспільної моралі. Повідомила прес-служба ЛОО „Наша Україна”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ