Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Невідомі захоплювачі побили медперсонал Львівської обласної лікарні відновного лікування у Брюховичах

Медичний персонал Львівської обласної лікарні відновного лікування в Брюховичах побили та не впускають у лікарню – про це «Гал-іnfo» повідомив координатор Громадського форуму Львова Олег Мацех. За словами Олега Мацеха, зараз у лікарні знаходяться невідомі люди і нікого не впускають всередину. Також зараз відбуваються штурми Львівської обласної лікарні відновного лікування у Брюховичах працівниками цієї лікарні.
«Наразі судовиконавці припинили виконання рішення суду щодо переселення лікарні, але невідомі в приміщенні лікарні залишаються. Міліція не реагує на ситуацію навколо лікарні, а лише спостерігає за нею. Кількох жінок цієї лікарні внаслідок інциденту сильно побито, а голові профкому Львівської обласної лікарні Ірині Платок ледь не зламали хребет», – сказав Олег Мацех.
Сама Ірина Платок зазначила «Гал-іnfo», що працівники лікарні ще три місяці тому подали документи на звільнення головного лікаря їхньої лікарні  Ярослава Шевчука в Головне управління охорони здоров’я ЛОДА. А на останньому засіданні сесії Львівської обласної ради було  прийнято рішення зупинити ліквідацію та зберегти обласну лікарню відновного   лікування. Депутати облради звернулися   до  судовиконавців з проханням відтермінувати виселення цієї лікарні та  врегулювати з власником  питання продовження  оренди приміщення, яке вона займає, на два місяці на час пошуку виходу з ситуації.
Попри те, сьогодні  зранку, 9 січня,  за  сприяння  головного лікаря Львівської обласної лікарні  відновного  лікування  в  Брюховичах Ярослава Шевчука, представниками власника приміщення та судовиконавцями було заняте приміщення  лікарні. Захоплення  відбувалося  за  відсутності  персоналу лікарні, оскільки на період  святкових днів пацієнтів було виписано, а колектив відправлено на канікули.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ