Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Невідомі захопили «Україну», де друкують бюлетені, – Партія регіонів

У Партії регіонів заявляють про захоплення поліграфкомбінату "Україна", де друкуються виборчі бюлетені. Про це "Українській правді" повідомив нардеп-регіонал Владислав Лук'янов.

 

За його словами, о 5:30 невідомі проникли на підприємство, розбивши при цьому двері, вітрину і напавши на охорону підприємства.

 

"Багато людей були побиті, дещо ми зафіксували на камеру, дещо я відчув особисто на собі. Зараз ці люди ходять по комбінату, не представляються", - заявив депутат.

 

За словами Лук'янова, вони викликали представників СБУ, щоб захистити підприємство.

Натомість ще один депутат Василь Грицак повідомив, що у захопленні брало участь 300 осіб приватної охоронної компанії "Щит", вони застосували "сльозогінний газ, спецзасоби, дубинки, монтіровкі".

 

"Вони застосували спецзасоби проти охорони народних депутатів та охорони підприємства,, вони побили охорону, декого забрала швидка", - сказав Грицак.

 

"Очолював цю групу такий собі Хоменко, яки претендує на посаду директора. Він намагається зайняти кабінет директора, депутати ПР йому перешкоджають. Загальне керівництво операцією здійснює Володимир Рудик - заступник начальника управління правоохоронних органів Кабміну", - розповів депутат.

 

Як відомо, в п'ятницю Партія регіонів вже заявляла про спробу змінити керівництво комбінату "Україна" командою Тимошенко, щоб надрукувати зайві 1,5 мільйони бюлетенів.

 

Натомість у БЮТ назвали ці заяви провокацією, вказавши на те, що бюлетені ще не друкуються, оскільки не оголошені результати першого туру.

 

Результати першого туру ЦВК планувало оголосити у понеділок, 25 січня.

 

Українська правда  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ