Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Невідомі зловмисники понівечили автомобіль одного з кандидатів на посаду міського голови Самбора

15 лютого відбулась прес-конференція кандидата на міського голову Самбора Романа Барни. Привід – спрямовані проти нього злочинні дії.
Як розповів Роман Барна, близько 22 години 14 лютого двоє невідомих зловмисників понівечили авто, зареєстроване на його дружину („Альфа-Ромео”) припарковане біля кафе „Молодіжне”. Двоє мужчин (їх помітили працівники пожежної охорони, що знаходиться навпроти), трощили авто киркою та сокирою. Ці знаряддя злочину вони залишили на місці, а самі зникли у невідомому напрямі. На місце події було викликано наряд міліції.
Підприємець Роман Барна пов’язує те, що сталося, з отриманням посвідчення кандидата на посаду міського голови Самбора. Він прокоментував випадок: „Розпочався процес залякування кандидатів, однак після того, що сталося, в жодному разі своєї кандидатури не зніму та піду до кінця. Містом мають керувати люди, а не ті, що відтепер займаються залякуванням”. За інформацією із Самбірської міської ТВК, на цей момент зареєстровано 18 кандидатів на посаду міського голови Самбора. Про це повідомив власний кореспондент „Гал-іnfо” у Самборі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ