Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Невідомо, хто постачатиме газ на Львівщину з нового року, – Олекса Гудима

«ВАТ «Львівгаз» має підписану угоду з НАК «Нафтогаз» про постачання газу у кожну домівку жителя Львівщини, проте ця угода з 1 січня розривається і невідомо, хто буде постачати газ львів’янам з наступного року. Цей прецендент є створеним вперше: щоб комусь не давали газу, та ще й взимку. Тому я і запропонував голові Львівської обласної державної адміністрації Петру Олійнику і голові обласної ради Мирославу Сенику відправити запити у НАК «Нафтогаз України» і Кабінет Міністрів України з проханнями дати аргументовану відповідь, чому монопольна фірма-постачальник газу Львівській області ВАТ «Львівгаз» отримала відмову від експлуатації газу. Така відповідь потрібна до сесії Львівської обласної ради», – повідомив «Гал-info» Олекса Гудима.
За його словами, вчора представники п’яти газорозподільних систем, переважно із Західної України, пікетували приміщення Кабінету Міністрів України.  
Як повідомив «Гал-info» голова обласної ради Мирослав Сеник: «Рішення про звернення до ДК «Газ України», НАК «Нафтогаз України» і Кабінету Міністрів України буде розглядатись 26 грудня 2006 року на X сесії Львівської обласної ради».
За словами Олекси Гудими, детальніше про ситуацію із газопостачанням Львівщини на 2007 рік він розкаже на своїй прес-конференції 27 грудня цього року після сесії обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ