Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Неякісний ремонт доріг підрядники ліквідовуватимуть за власні кошти

Недоліки ремонту доріг на території Львівщини у 2016 році підрядні компанії усуватимуть за власний кошт. Роботи над відновленням ділянок трас, які не "витримали" зими, розпочнуться одразу із настанням сприятливих погодних умов. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, про це сьогодні, 28 лютого, йшлось на нараді у голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки із представниками підрядних організацій та дорожніх служб. 

Служба автомобільних доріг у Львівській області представила результати обстеження стану автодоріг загального користування, зокрема й відремонтованих минулоріч. На окремих ділянках було виявлено ряд дефектів, що виникли після ремонту.

Як наголосив Олег Синютка, усі недоліки підрядники мають усунути за власний кошт, адже це свідчить про неякісний ремонт. Відновлювальні роботи вони повинні розпочати одразу із настанням сприятливих погодних умов.

За словами голови ОДА, підрядники, котрі не ліквідують дефекти, не матимуть права продовжувати ремонт доріг на території області. Серед дорожніх організацій, після роботи яких виявлено недоліки: ТзОВ “Онур”, ТзОВ “Автомагістраль-Південь”, ДП “Львівський облавтодор”, ПП “Дако Плюс”, МПП “Нара”, ПП “Рома”, ТзОВ“Техно-Буд-Центр”, ТзДВ ШРБУ №65, ПП “Механіка-К”, ТзОВ “Дрог-Буд”.

Окрему увагу також було зосереджено на експлуатаційному утриманні автомобільних доріг. Зокрема, Олег Синютка доручив відповідальним підрядним організаціям до Великодніх свят ліквідувати аварійні ями на трасах та привести до ладу придорожні смуги: очистити узбіччя від сміття та порослі. У першу чергу "латати" вибоїни будуть на дорогах із найбільш інтенсивним та навантаженим рухом. 

Нагадуємо, що мешканці області також можуть повідомляти про факти неналежного ремонту автомобільних доріг на гарячу лінію "112". Якщо інформація неякісного ремонту підтвердиться, в області вимагатимуть від підрядника відшкодування збитків і виконання робіт за гарантійними зобов’язаннями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ