Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Незабаром Львів відвідає лідер Української народної партії Юрій Костенко

17 вересня Львів відвідає лідер Української народної партії Юрій Костенко. Про це «Гал-info» повідомила  прес-служба ЛОО УНП.
За попередньою інформацією саме в цей день УНП проведе у Львові збори депутатів місцевих рад Львівщини. Також на збори запрошено депутатів районних, сільських, селищних, міських рад, міські, сільські та селищні голови Львівщини, які є членами або висуванцями УНП.
Як зауважує голова ЛОО УНП Богдан Козак: «Головна мета зборів – задекларувати позицію представників УНП в місцевих органах влади, у зв’язку з ідеологічними розбіжностями УНП з Верховною Радою  та Урядом. Коли УНП не потрапила в парламент, багато аналітиків намагалися переконати нас і наших виборців у тому, що ми є політичними невдахами. Однак ми вважаємо великим успіхом для себе і для України те, що виборці нам довірили захист своїх інтересів у владі на місцях, адже саме з місцевою владоможцями виборці безпосередньо контактують,  і часто саме до них мають найбільше зауважень.»
«Збори наших депутатів стануть першим координаційним заходом, на якому ми започаткуємо обмін досвідом, а також розробимо механізми взаємного інформування, для ефективнішого впливу на місцеві органи влади та їх контролю. Говоритимемо більше про економіку, екологію, сільське господарство, створення нових робочих місць, менше - про політику», - заявив Богдан Козак, передає прес-служба ЛОО УНП.
Нагадаємо на Львівщині УНП має свої фракції у 17 районних радах та 14 міських радах. Найчисельнішими є фракції у Буському та Жидачівському районі. Загалом у місцевих радах Львівщини різного рівня УНП понад 700 депутатів та понад 50 сільських, селищних голів є представниками УНП.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ