Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Незабаром при голові Львівської облдержадміністрації буде створено координаційну гендерну раду

Незабаром при голові Львівської облдержадміністрації буде створено координаційну гендерну раду. Про це під час „круглого столу” „Гендерна політика”, який відбувся у Львові, розповіла спеціаліст гендерно-ресурсного центру управління сім’ї та молоді Львівської ОДА Христина Кавута.

За її словами, вже підготовлено відповідне розпорядження, яке найближчим часом має бути підписане головою Львівської облдержадміністрації Петром Олійником.
Керівник вищезгаданого управління Андрій Корнат розповів, що безпосереднім головою координаційної гендерної ради має бути безпосередньо Петро Олійник. „Таким чином ми хочемо досягти того, що проблеми гендерності будуть розглядатися та розв’язуватися на найвищому рівні. Ми, звичайно, розуміємо, що в силу зайнятості та низки інших проблем, якими заклопотаний голова Львівської ОДА, він не зможе кожного разу головувати та бути присутнім на засіданнях комісії. Тому ми вирішили також передбачити, що співголовою буде також заступник Олійника з гуманітарних питань Тарас Батенко”, – наголошує Андрій Корнат.
За його словами, координаційна гендерна рада при голові ОДА матиме на меті вирішення низки проблем, які пов’язані з гендерною ситуацією на Львівщині.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ