Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Незабаром у Львові пройде консультаційно-практичний семінар «Впровадження положень та вимог Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» у Львівській області»

28 березня Львівський регіональний державний центр стандартизації, метрології та сертифікації спільно з ЗАТ «Науково-інформаційний центр «Леонорм» проводитимуть консультаційно-практичний семінар на тему «Впровадження положень та вимог Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» у Львівській області». Про це повідомили у ЛРДЦСМС.
Мета заходу - роз’яснити і донести до широкого кола фахівців, зокрема керівників і головних метрологів підприємств, установ, організацій, а також керівників вимірювальних, випробувальних і калібрувальних лабораторій, основні положення нової редакції Закону України “Про метрологію та метрологічну діяльність”.
Нововведення вступило в дію з 1 січня минулого року і суттєво змінило вимоги до роботи метрологічних підрозділів усіх галузей народногосподарського комплексу та соціальної сфери.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ