Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Незабаром уряди розпочнуть оформлення правової бази підтримки проекту нафтопроводу Одеса – Броди – Плоцьк

31 січня - 1 лютого ц.р. в Брюсселі відбулося 15-те засідання тристоронньої спільної ЄС – Україна – Польща робочої групи експертів з питання продовження нафтопроводу Одеса – Броди до м. Плоцьк (Польща), участь в якому взяла делегація України на чолі з Головою правління ВАТ “Укртранснафта” Олександром Тодійчуком. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі МЗСУ.
У ході засідання були розглянуті доповнення, які були внесені групою незалежних консультантів до бізнес-плану проекту під час попереднього засідання  робочої групи у грудні 2005 р.  За результатами доповненого бізнес-плану проекту учасники засідання дійшли висновку, що проект є життєздатним, а тарифи та собівартість нафти для використання НПЗ - конкурентоздатними. Крім того, сторони погодилися, що проект бізнес-плану є достатнім для початку переговорів з потенційними партнерами: постачальниками та споживачами нафти, а також банківськими інституціями.
При цьому було зроблено висновок, що економічних перешкод щодо розвитку проекту немає, що дає змогу започаткувати переговори із зацікавленими урядами стосовно оформлення правової бази підтримки проекту нафтопроводу Одеса – Броди – Плоцьк.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ