Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Ні я, ні дружина не пробували "порішати", - Притула відреагував на ДТП за участю своєї тещі

Відомий шоумен Сергій Притула відреагував на ДТП за участі матері своєї дружини. 22 серпня теща Притули на позашляховику збила матір з дитиною, які зараз перебувають у реанімації.

На своїй сторінці у Facebook Притула написав, що щиро співчуває родині та готовий покрити витрати на лікування та реабілітацію постраждалих матері та сина. 

"Особисто я, як чоловік своєї дружини, звісно ж, запропонував мамі своєї жінки допомогу в адвокатському супроводі і сказав тестю і тещі, що моя сім’я готова посильно долучитися до покриття витрат на лікування і реабілітацію постраждалої родини, в разі, якщо ця родина буде готова прийняти подібну допомогу. На що я особисто сподіваюсь. Позаяк, здоров’я дитини та мами – це основний пріоритет у цій ситуації", - йдеться в його дописі. 

Також він пояснив, що не намагався вирішити цю сиутацію нечесним шляхом. 

"Ні я особисто, ні моя дружина, не чинили спроби «порішати» питання з суддями чи прокурорами", - зазначив Притула. 

Крім того, шоумен звернувся до журналістів, яких закликав не "штурмувати його дзвінками" та дочекатись рішення суду. 

"Я вважаю за потрібне донести і до журналістської спільноти і до громадськості, загалом, що правопорушення вчинила конкретна особа з конкретним прізвищем та ім’ям. І я буду вдячний усім, якщо громадськість та журналісти не будуть шукати винних у скоєному серед людей, які жодним чином не причетні до інциденту. Я не сидів за кермом цього авто і не готовий коментувати ситуацію, позаяк, не був свідком події. Мені прикро, що так трапилось. Я не знаю, чим можу, особисто, зарадити родині постраждалих, окрім вище згаданих ініціатив. Прохання до журналістів не "штурмувати" дзвінками. Для вас цей інцидент – це буденність, а для двох родин – трагедія. Триває досудове слідство. Далі буде суд. Вони прояснять ситуацію і розставлять крапки над "і", - написав Притула. 


 

Читайте також: 

Теща Притули і Хомутинніка буде під нічним домашнім арештом через ДТП з дитиною

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ