Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ніхто не забороняє нашим студентам брати участь у євромайданах, - ректор університету безпеки життєдіяльності

Про це, сьогодні, 27 листопада, повідомив офіційний представник університету ДСНС України Антон Крук, коментуючи інформацію про те, що колона львівських студентів прийшла до навчального закладу. Повідомила прес-служба університету.

З молодими людьми зустрівся ректор Михайло Козяр та запевнив, що студентам університету не забороняють брати участь в акціях на підтримку євроінтеграції:

«Ніхто не забороняє нашим студентам висловлювати свої переконання та відстоювати свою позицію. Той хто має таке бажання, вже долучився до мирних акцій на підтримку євроінтеграціі. Наш навчальний заклад з 2009 року є повноправним членом Європейської Асоціації навчальних закладів, які працюють в галузі безпеки людини. Цьогріч ми головуємо в цій Асоціації, а у червні 2014 року на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відбудеться засідання Генеральної Асамблеї EFSCA. До нас приїдуть представники з 27 країн Євросоюзу».

Інформацію щодо участі студентів та відсутності заборони підтвердила і Голова Ради студентського самоврядування Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Марія Плахотнікова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ