Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ніхто не збирається здавати українську ГТС, – регіонал

Уряд не збирається здавати Росії українську ГТС. Навіть за проектом створення газотранспортного консорціуму Україні належатиме найбільша частка ГТС серед усіх учасників.

Про це в прямому ефірі "5 каналу" сказав голова підкомітету з питань міжнародної економічної політики Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики, народний депутат від Партії Регіонів Олексій Плотніков, повідомляє УНН.

"Що стосується газотранспортної системи, ніхто не збирається її здавати. Ніхто не збирається іти на те, щоб втратити якийсь суверенітет, втратити незалежність та все інше", – зазначив О.Плотніков.

За його словами, що стосується створення газотранспортного консорціуму, оприлюднена інформація з приводу того, що Україна буде мати більший відсоток серед усіх його учасників. "Є проекти, які оприлюднені в засобах масової інформації, де в Україні залишається 34% ГТС по 33% іде до Росії, 33% іде до Європейських партнерів... Це один з проектів, я не можу гарантувати, що буде саме так", - додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ