Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Над викриттям корупції на Львівському бронетанковому заводі працювали два місяці

Фото - Марія Шевців, Гал-інфо
Фото - Марія Шевців, Гал-інфо
Фото - Марія Шевців, Гал-інфо
Фото - Марія Шевців, Гал-інфо
1/2
Два місяці працювали правоохоронці над викриттям корупційної схеми на Львівському бронетанковому заводі. Також службою безпеки "Укроборонпрому" було попереджено крадіжку 631 млн грн. Про це сьогодні, 14 липня, під час брифінгу на ДП "Львівський бронетанковий завод" повідомив Президент Петро Порошенко, передає кореспондент Гал-інфо.

За його словами, 41 кримінальна справа, порушена за матеріалами служби безпеки "Укроборонпрому", передана в прокуратуру і значна кількість вже знаходиться в судах. 

Також Президент повідомив, що за результатами перевірок відсторонено 25 керівників державних підприємств. 

«Ми і далі будемо демонструвати нашу рішучість у боротьбі з корупцією. Кримінальні провадження щодо  привласнення, розтрати майна, зловживання службовим становищем будуть мати абсолютно рішучу мою реакцію», - відзначив Петро Порошенко.

Як повідомляло Гал-інфо, сьогодні детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів САП затримали низку посадових осіб Збройних сил України та ДП «Львівський бронетанковий завод». Затриманих підозрюють у вчиненні злочину за ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»). Також затримано засновника комерційної структури — ТОВ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ