Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Німецька фірма, яка почала будувати завод з ремонту мобільних телефонів у Яворові, навіть з зарплатою в 1тис. доларів не може знайти бухгалтера зі знанням німецької

Цього місяця розпочнеться будівництво заводу з ремонту мобільних телефонів німецькою фірмою Combase AG (представник Кафко Юкрейн). Про це повідомив „Гал-info” голова Яворівської РДА Ростислав Новоженець.

За його словами в межах Яворова виділено земельну ділянку розміром 1, 27 га. Запустити завод планують уже в серпні-вересні. Принцип роботи полягає в тому, що з-за кордону ввозитимуть моделі телефонів, а тут здійснюватимуть їхній ремон і повератимуть назад. Потужність підприємства становтиме 30 тис. телефонів на місяць. Вартість проекту близько 3 млн грн.  Працюватимуть на підприємстві від 300 до 600 осіб.
Ростислав Новоженець також розповів, що зараз триває набір персоналу. Співбесіди відбуваються щосереди. Зокрема зараз основна увага приділяється підбору виробничих керівників, яким обіцяють зарплатню розміром 400 євро. Проте основною проблемою залишається пошук головного бухгалтера, основною вимогою до якого є знання німецької мови. „Навіть по при те, що головний бухгалтер отримуватиме 1000 доларів, ми не можемо знайти людину, яка б зі знанням бухгалтерії поєднувала знання німецької мови”, — розповів Ростислав Новоженець.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ