Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Німецькі інвестори хочуть розпочати в Городку будівництво найпотужнішого поліграфічного підприємства в Україні вже до кінця цього року — Іван Саган

Міський голова Городка сьогодні, 26 квітня, зустрівся з представниками німецького концерну „Монмедіа”, який збирається збудувати в Городку найпотужніше в Україні поліграфічне підприємство, — повідомив „Гал-info” міський голова Городка Іван Саган. За його словами, німецькі інвестори мають намір приступити до будівництва заводу вже до кінця цього року, а під будівництво вони хочуть ділянку приблизно в 10 га. Планується, що на підприємстві працюватиме близько 300 осіб. Вартість же інвестиційного проекту, за словами Сагана, наразі не обговорювалася.
Як повідомив міський голова Городка, на перших етапах роботи поліграфічного підприємства орієнтується в основному на експорт, однак в перспективі, можливо, випускатиме продукцію і для українського ринку.
„Ми провели розширену нараду, запросили керівників профільних служб: санепідемстанції, газових мереж, водокалалізаційних служб. Німців найбільше цікавило підведення комунікацій. Ми домовилися про співпрацю, маємо узгодити деякі питання і, думаю, що приблизно через місяць знову зустрінемося на переговорах”, — зазначив Іван Саган.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ