Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Німці допомагають врятувати історичний центр Львова

Львівських архітекторів, які спеціалізуються на історичних будівлях в центральній частині міста, запрошують на лекцію, яка пройде у рамках проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова». Проект впроваджують спільно Львівська міська рада та Німецьке товариство технічної співпраці (GTZ). Зустріч проведуть експерти з Німеччини. Прес-служба Львівської міської ради.

 

Спільний проект має на меті посилити процес обачного оновлення міста, а також покращувати умови проживання мешканців старої частини Львова. Успіх проекту залежить від тісної кооперації різноманітних учасників: міських служб та інституцій, груп громадян, громадських організацій, ремісників та, звичайно, архітекторів.

 

Одним із завдань, що стоять перед проектом, є створення консультаційної групи, яка надаватиме безкоштовні консультації для мешканців – з технічних та фінансових питань. В цьому напрямку є дуже важливою співпраця проекту з львівськими архітекторами, які спеціалізуються на історичних будівлях в центральній частині міста.

 

«Ми організовуємо цю зустріч для представлення нашого проекту та окреслення перспектив майбутньої співпраці між проектом та архітекторами Львова», – розповіла координат проекту у Львові, експерт GTZ Іріс Гляйхман.

 

Лекція відбудеться 16 лютого о 17.00 за адресою вул. Академіка Богомольця, 6, конференц-зал. Із запитаннями слід звертатися в офіс GTZ за тел. 275-13-08.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ