Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Ніно Катамадзе вчила імпровізувати учнів львівської музичної школи

Сьогодні, 24 березня, у Львові відома грузинська співачка Ніно Катамадзе провела майстер-клас для учнів музичної школи №5. Співачка послухала, як співають маленькі львів’яни а потім імпровізувала разом з ними.

Вона розповіла історію свого захоплення музикою, відкрила секрети успіху а також дала поради малим співакам. «Головне – вчитися все життя, бо без того людина нічого не досягне», - порадила Ніно Катамадзе.

 

Імпровізуючи з учнями, вона радила відключатись і не думати. «Я коли стою на сцені , то в процесі мого виступу підключається зал, а це нові емоції, і я починаю складати нову музику уже на концерті», - розповіла про імпровізацію співачка..

 

Також співачка порадила ніколи не втрачати дитячість, яка є в неї, адже саме це помагає по-доброму сприймати світ, і якщо до чогось підходити з радістю, то воно обов’язково добре вийде.

 

А коли їй подарували писанки, вона пожартувала, що її прізвище російською звучить Курочкіна – тому цей подарунок символічний.

 

Додамо, що 25 березня, о 19 годині у Львівській опері відбудеться концерт Ніно Катамадзе та групи «Insight» з новою музичною програмою «Red Line»

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ