Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ніякої зустрічі з керівництвом БЮТу не планувалось – Володимир В’язівський

“Наскільки мені відомо, ніякої зустрічі не повинно бути. Принаймні на ранковому засіданні фракції “Наша Україна” такого не прозвучало. Я думаю, якщо керівництво фракції планувало б подібні зустрічі, то на засіданні фракції це прозвучало”, - зазначив кореспонденту “Гал–info” народний депутат України, член фракції „Наша Україна” Володимир В’язівський, коментуючи інформацію про те, що, мовляв, керівництво Блоку Юлії Тимошенко має намір зустрітися з керівниками "Нашої України" о 15 годині у четвер для того, щоб обговорити ймовірну участь "Нашої України" в міжфракційному опозиційному об’єднанні.
“Зараз Роман Безсмертний зустрічається з головами обласних організації “Нашої України”, головою Секретаріату Президента Віктором Балогою та міністрами від “Нашої України” повідомив нардеп.
Нагадаємо, що керівництво Блоку Юлії Тимошенко має намір зустрітися з керівниками "Нашої України" о 15 годині у четвер для того, щоб обговорити ймовірну участь "Нашої України" у міжфракційному опозиційному об’єднанні. „Ми сьогодні о 15 годині зустрічаємося і будемо намагатися все ж таки завтра всі разом піти в опозицію", - сказала лідер БЮТ Юлія Тимошенко журналістам у четвер.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ