Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ночами Микола Жук рахуватиме автобуси

Для роботи транспортної системи на належному рівні, першочергово необхідно збільшити кількість транспортних засобів, що курсуватимуть містом. Уже з понеділка проводитимуться комісійні виїзди на кожне з підприємств-перевізників, щоб перевірити реальну кількість транспортних засобів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Потрібно збільшити кількість транспортних засобів на маршрутній мережі. Учора на нараді з перевізниками ми зобов’язали їх на 10 год ранку кожного дняподавати нам кількість та перелік транспортних засобів на кожному маршруті, щоб ми бачили цільово, де робити моніторинг і на скільки правдиву інформацію вони подають.

Уже, починаючи з понеділка, ми будемо робити комісійні виїзди на кожне з підприємств вночі, щоб побачити реальну кількість транспортних засобів, які курсують на цьому підприємстві», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку Микола Жук.

Нагадаємо, щодо транспортної мережі мешканці можуть надсилати скарги та пропозиції на електронну адресу управління транспорту та зв’язку ([email protected]), а також телефонувати на «гарячу» лінію управління транспорту та зв’язку ЛМР – 261-55-66 та «гарячу» лінію міста – 15-80.

Довідка:

Управління транспорту та зв’язку ЛМР запрошує волонтерів для роботи на «гарячій» телефонній лінії та виявлення порушень графіків і схем руху.

Усім зацікавленим у волонтерській діяльності треба звертатися у прес-службу ЛМР за тел.: 297-59-04 (Зоряна Гричух).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ